Zusi kiegészítők

A Magyar Virtuális Vasúttársaság 2015. október 1-jével – közel másfél évtized után – felfüggesztette a működését. A RegionalBahn szerkesztői úgy döntöttek, hogy a magyar Zusi 2-kiegészítőket azonban nem hagyják veszni: ezen az oldalon továbbra is elérhetővé teszi részben a valós magyar járműveket, részben pedig a Magyar Virtuális Vasúttársaság egykori járműveit, menetrendjeit, kiegészítőit. A jövőben, ha lesz az MVV-n túl fejlődés, akkor szintén megjelennek majd ezek a kiegészítők ezen az oldalon.

Magyar Zusi 2 kiegészítők

Az egykori www.zusi.hu oldalról elérhető, magyar vonatkozású kiegészítők érhetők el ebben a szekcióban. A RegionalBahn szerkesztői, bár ellenőrizték a csomagok tartalmát, ennek ellenére nem vállalnak felelősséget azok tartalmáért, a telepítésből eredő károkért. A szerzői jogok mindenkor a modell készítőjét illetik.

Fontos: ezekhez a kiegészítőkhöz nem nyújtunk támogatást, mindenki csak saját felelősségére használhatja őket. Ha történeti vagy a támogatáson túlmutató kérdésetek van, például szeretnétek felhasználni máshol ezeket az anyagokat, akkor a szerkesztőségünket keressétek meg az Impresszumban megadott elérhetőségeken.

JárművekJelzőkMagyarosításPályák

Figyelem! A pályák használatához a jármű- és jelzőcsomag előzetes telepítése szükséges!

MVV kiegészítők

A Magyar Virtuális Vasúttársaság Zusi Üzletága a magyar és a külföldi járműveken alapulva saját járműparkot hozott létre, illetve több vonalra saját vagy éppen magyar járművekkel operáló menetrendet alakított ki. Kiemelkedik közülük az Am See hálózat menetrendi csomagja, illetve a Wutachtalbahnra. Az Am See esetében a fejlesztés lassan, de biztosan folyik jelenleg is, ám az MVV tevékenységének felfüggesztésével elsősorban csak rajongói szinten, ám az MVV korábbi szakemberi által.
Az MVV járműveinek és menetrendjeinek használatához szükséges a magyar járműcsomag előzetes telepítése!


Am See

A pályahálózaton az MVV részben saját, részben más vasútvállalatok járművein teljesít szolgálatot. A következőkben az MVV által alkalmazott menetrendek és a ZusiDisplayel együtt alkalmazható hangosbemondó adatok érhetők el. A menetrend alkalmazásának feltétele a teljesen naprakész Zusi telepítés! A menetrendek a ZPA által elfogadott Am See-változatra készültek.

Wutachtalbahn

A hivatalos kiegészítőként elérhető pályához készült fiktív menetrend magyar és német, illetve kizárólag a hivatalos járműveket használó változatban érhető el.

Járműállomány

Különböző járművek átfestése, illetve bizonyos mértékű módosítása. Figyelem! A menetrendek telepítése előtt a járműcsomagot kell telepíteni!

Az oldal frissítve: 2021. szeptember 17., 14:50

Írásaink kommentálására a RegionalBahn Facebook-oldalán van lehetőség.