2012. 05. 08.

Megvan a helyszín!

Idén is lesz Tramwaytag! Ahogy minden évben, úgy most is igyekszik a Wiener Linien minél később közölni a helyszínt, hogy igazi meglepetés legyen. Azonban most lehullott a lepel. Mi pedig eláruljuk, kattintsanak!

Ha szeptember, akkor Tramwaytag. Ha Tramwaytag, akkor Bécs. Sok közlekedésbarát számára már fix programként szerepel a bécsi kirándulás ezen a napon. Az osztrák főváros villamosünnepe azonban 2012-ben – 2007 után ismét – „Autobustag” lesz majd, hiszen az ottakringi Spetterbrücke garázsban tartják majd. Az időpontot érdemes megjegyezni: 2012. szeptember 15.
A garázs távlati képe a nevét adó hídról nézve
(fotók: Magyarics Zoltán) 
A garázst legegyszerűbben a Westbahnhoftól az U3-as metróval közelíthetjük meg, ennek végállomásához, Ottakringig kell menni az „Ezüstnyilakkal”.
A programok részletei egyelőre még nem ismertek, amint ilyesmiről információkat kapunk, megosztjuk olvasóinkkal.

Halász Péter

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Figyelem!

Oldalunkon bizonyos esetben, elsősorban régebbi írások esetén vagy időszakosan valamennyi írás esetén előzetesen moderáljuk a hozzászólásokat vagy a hozzászólások lehetőségének időszakos vagy tartós felfüggesztését. Amennyiben erre nem kerül sor, úgy fenntartjuk az utólagos moderáció jogát. Moderációs alapelveinkről részletesebben az Impresszumban olvashatnak.