2013. 02. 07.

Késnek a vonatok...

...amit persze megszokhattunk már, hiszen lesett pár centiméter, ilyenkor teljesen szokatlan formájú csapadék. A váci, hatvani és kunszentmiklósi vonalon is fennakadások vannak.

A MÁVINFORM közlése szerint a Budapest–Hatvan–Miskolc vasútvonalon Isaszeg és Aszód között csak egy vágányon közlekednek a vonatok, mert Gödöllő és Isaszeg között egy kidőlt fa, míg Gödöllőn a havazás miatt váltóállítási problémák nehezítik a vasúti közlekedést. Közleményükben azt írták: csütörtök reggel átlagosan 20-30 perccel hosszabb menetidőre kell számítani. A Vonatinfón látható helyzetkép szerint csütörtökön reggel fél nyolc körül Gödöllő és Aszód között már mindkét vágányon jártak a vonatok.
Felsővezeték hiba nehezíti a vasúti közlekedést a Budapest–Szob vasútvonal Vác és Szob közötti szakaszán. Az erre közlekedő járatok 20-30 percet késnek. Csütörtökön reggel azonban a Vonatinfón ennél jelentősebb, 130-160 perces késések is láthatók voltak.
Váltóállítási problémák miatt a Budapest és Kunszentmiklós-Tass között közlekedő vonatoknál átlagosan 10-15 perces késések várhatóak. A Vonatinfó adatai szerint reggel fél nyolckor ezen a vonalon menetrend szerint közlekedtek a vonatok.

MTI, RegionalBahn információk

Írásaink kommentálására a RegionalBahn Facebook-oldalán van lehetőség.