2013. 08. 02.

Búcsúznak a vezértől

14 órakor mintegy háromezer mozdony sípja szólal majd meg szerte Svájcban. A hétfőn történt balesetben az SBB egyik mozdonyvezetője életét vesztette, a kollégák így búcsúznak munkatársuktól.


Pénteken 14 órakor Svájc valamennyi mozdonyának megszólal majd a sípja, kürtje. A mozdonyvezető kollégák így búcsúznak a hétfői balesetben elhunyt, 24 esztendős kollégájuktól. Ebben az időszakban mintegy háromezer vonat van útban a svájci vasúti hálózaton. Ezzel egyidőben helyezik örök nyugalomra a mozdonyvezetőt, a temetésen az SBB képviselői is részt vesznek majd, ott lesz többek között Andreas Meyer, az SBB vezérigazgatója is.

A svájci közszolgálati televízió, az SRF - Schweizer Radio und Fernsehen felvétele a zürichi főpályaudvaron készült 14 órakor 


A facebookra felkerült videófelvétel Bern főpályaudvarán készült

Halász Péter

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Figyelem!

Oldalunkon általában előzetesen moderáljuk a hozzászólásokat vagy a hozzászólások lehetőségének időszakos vagy tartós felfüggesztését jogát fenntartjuk. Amennyiben erre nem kerül sor, úgy fenntartjuk az utólagos moderáció jogát. Moderációs alapelveinkről részletesebben az Impresszumban olvashatnak.