2014. 09. 28.

Új földön a Train Hungary

A Facebookon a közelmúltban érdekes és sokat mondó látványterv jelent meg az új román tolatómozdonyról. Hamarosan magyar síneket is koptathat hivatásszerűen a Terra Nova?


Az InooTrans 2014-en közelebbről is megismert tolatómozdonyról, a Terra Nováról érdekes látványterv került napvilágra a közelmúltban: a járművet a Train Hungary nevű vasúti szolgáltató színterve szerint fényezve ábrázolja a fantáziarajz a gyártó Reloc oldalán megjelent kép szerint.

A Terra Nova a Train Hungary színeiben. Nem véletlen?
(forrás: Facebook)

A dolog azért is meglepő, mert a kiállításon a román gyártó nem kívánt még felvilágosítást adni arról, hogy ki is lesz az első vevője a járműtípusnak? Mindazonáltal abból, hogy a bemutatott mozdony a román GFR állagába sorolva érkezett Berlinbe és a jármű kapcsán pedig többek között a magyar piacon is megjelenne a gyártó, egyértelmű volt, hogy a Facebookon a jármű Berlinbe szállítását és hazatérését is alaposan bemutató szolgáltató lesz az első, akinek a flottájában megjelenik a jármű.

Halász Péter

1 megjegyzés:

  1. A TrainsAddicted rá is röppent a TerraNovára. Szvsz. rettenetesen csúnya lett a vezetőfülke azzal a lecsapással... És semmi nem is indokolja (hacsak az nem, hogy télen kevesebb légköbmétert kell fűteni :) )

    https://www.facebook.com/media/set/?set=a.710123872397976.1073741859.103843836359319

    VálaszTörlés

Figyelem!

Oldalunkon általában előzetesen moderáljuk a hozzászólásokat vagy a hozzászólások lehetőségének időszakos vagy tartós felfüggesztését jogát fenntartjuk. Amennyiben erre nem kerül sor, úgy fenntartjuk az utólagos moderáció jogát. Moderációs alapelveinkről részletesebben az Impresszumban olvashatnak.