2012. 12. 19.

A hiányzó láncszem

Fontos hálózati kapcsolattal bővült az Alföld vonalhálózat. A Microsoft Train Simulator nemzetközi hírű valós pályáján ezúttal már Kőbánya-Kispest és Kiskunhalas között is utazhatunk.


A másfél ezer kilométeresre bővült pálya első kiadása 2006 áprilisában jelent meg. Már az Alföld 1-ben kialakult egy törzsszakasz, amelyet a készítő Rőfi Ákos folyamatosan bővített. A negyedik részben készült el a szegedi fővonalból kiágazó 155-ös vonal Kiskunfélegyháza és Kiskunhalas között, illetve a 150-es vonal Kiskunhalas és Kelebia között. Ez a vonal egészül most ki egészen Budapestig, így a fővárost összesen három felé hagyhatjuk el
Budapest-Soroksári út környékén a ráckevei HÉV vágányai mellett halad vonatunk

A BILK terminálját is megtaláljuk a pálya mentén

A Magyar Virtuális Vasúttársaság FLIRT motorvonata Kiskőrösnél keresztezi a kecskeméti kisvasút pályáját

A 150-es vonal frissítésként jelent meg, a csomag az msts-alfold.allalla.com oldalról tölthető le. A használatához szükség van az Alföld 6-os pálya telepítésére, valamint a korábban megjelent 6.1 és 6.2-es frissítésekre. Telepítés után akár azonnal ki is próbálhatjuk az új szakaszt, ugyanis Ákos hét küldetést is készített. Az activity-k az acthu járműcsomagokat használják, ezek a jadro.yofej.hu címről tölthetők le.

Óvári Péter

Írásaink kommentálására a RegionalBahn Facebook-oldalán van lehetőség.