2013. 06. 07.

Megújult ideiglenes megálló

Megújítja az ideiglenes megállóhelyeket jelző táblákat a Wiener Linien. A változás szembeötlő: korábban az általános táblával azonos formájú és tartalmú, de mobil jelzőeszközöket használtak.


Elsőre mindenképpen az új eszköz színe tűnik fel: az új oszlop színe világosabb kék, mint az általában alkalmazott megállóhelyi oszlopok színe. Ezen felül pedig a tábla is változott: korábban az állandó megállókkal azonos adattartalmú tábla volt az ideiglenes megállóhelyeknél is. Az új táblán viszont a középen uralkodó Wiener Linien-logó helyett a német KRESZ-ből ismert nagy sárga alapon, zöld szegéllyel rendelkező zöld H-betű hívja fel a figyelmet a megállóhelyre.

A fenti – kattintással nagyítható – képen az új megállótábla látható, ezen a felvételen az E1-es mellett pedig a régi változat látszik. Látható, hogy a tábla alja is megváltozott
(fotó: Halász Péter)

Halász Péter

1 megjegyzés:

  1. Nem lehet, hogy az összeset le cserélik ilyen "H" logósra?

    VálaszTörlés

Figyelem!

Oldalunkon bizonyos esetben, elsősorban régebbi írások esetén vagy időszakosan valamennyi írás esetén előzetesen moderáljuk a hozzászólásokat vagy a hozzászólások lehetőségének időszakos vagy tartós felfüggesztését. Amennyiben erre nem kerül sor, úgy fenntartjuk az utólagos moderáció jogát. Moderációs alapelveinkről részletesebben az Impresszumban olvashatnak.