2013. 08. 09.

Kedvezményes jegy Pálházára

Az augusztus 17-i pálházai „Kisvasútra fel!” rendezvényre alkalmi, 50%-os kedvezményt biztosít a MÁV-START a program résztvevőinek, így könnyítve meg az utazást a zempléni hegyek között kanyargó erdei vasúthoz.


Az augusztus 17-én, a pálházai erdei vasúton megrendezendő „Kisvasútra fel!” programra a MÁV-START alkalmi, 50%-os kedvezményt biztosít a 2. osztályon utazók számára. A MÁV-START menettérti jegyeit tetszőleges állomástól Sátoraljaújhelyig kell megváltani és csak akkor érvényes, ha a program helyszínen azt lebélyegezték – ehhez a részvételi jegyet be kell mutatni a helyszínen.
A kedvezményes jeggyel az utazást augusztus 16-án 0 órától lehet megkezdeni és augusztus 18-án 24 óráig kell befejezni – áll a MÁV-START tájékoztatójában. Az alkalmi menettérti jegyet 100 kilométernél rövidebb távolságra is ki lehet adni, de csak az országos tarifaszintű jegyekből adható kedvezmény, a regionális jegyárakból nem.
Az alkalmi menettérti jeggyel csak teljesárú osztálykülönbözettel használható az 1. osztály és a bélyegzés elmaradása esetén a MÁV-START munkatársai pótdíj mellett egészítik ki teljesárú jeggyé.
Fontos tudni, hogy Sátoraljaújhely és Pálháza között a Volán autóbuszaival lehet utazni, ezekre nem érvényes a MÁV-START menetjegye és az üzletpolitikai kedvezmény.

Halász Péter

Írásaink kommentálására a RegionalBahn Facebook-oldalán van lehetőség.