2013. 11. 04.

Börzsönyi buszozás

Nem csak Magyarországon, hanem külföldön is sokan várták már a bejelentést: megjelent a fiktív, magyaros pálya, a Börzsöny Fiktív az OMSI-hoz.

November 3-án, vasárnap, az őszi szünet utolsó napján jelentette be a készítők nevében Routeres az OMSI hivatalos fórumán, hogy elérhető a régóta várt fiktív hálózat, a magyaros hangulatú Börzsöny Fiktív. A hálózat megjelenését nagyon sokan várták és megérte a várakozás: látványos, hangulatos és minden tekintetben egyedi pálya rejtőzik a több mint hatszáz megabájtos letölthető csomagban. Végre tehát itt is hajthatjuk már az OMSI-ban az Ikarusokat. Külön öröm, hogy a nemrégiben megjelent Ikarus C56-os kisebb kijelzőjének megfelelő külön .hof fájl készült, így helyesen jelennek meg a végállomási feliratok ezen a buszon is.

Hangulatos pálya, számtalan egyedi objektum teszi igazán magyarossá az OMSI-hoz készült Börzsöny Fiktív hálózatot

A közeljövőben részletes bemutatóval is jelentkezünk a pálya kapcsán a RegionalBahn lapjain. Addig is ajánlani tudjuk olvasóinknak: próbálják ki a hangulatos és megannyi egyedi objektummal rendelkező pályát. Letöltési lehetőség többek között a hivatalos OMSI fórum vonatkozó topikjában.

A számítógép-vezérlésű forgalmat az MAN NL202-es különféle színezésű változatai adják. Akár a valóság is lehetne a használt német buszokkal operáló magyar volán-társaság flottája

Halász Péter

Írásaink kommentálására a RegionalBahn Facebook-oldalán van lehetőség.