2013. 11. 16.

Itt az új menetrend!

Megjelent a MÁV-START internetes oldalán a 2013-2014-es menetrendi időszakra érvényes új közforgalmú menetrendkönyv.


A menetrend a korábban már általunk bemutatottakhoz képest komolyabb változtatásokat már nem vonultat fel. Legnagyobb meglepetésünkre még a „Kengyelfutó” megállási rendje sem lett különféle politikai érdekek áldozata, így a pénteken Debrecen, vasárnap Budapest felé közlekedő járat Ferihegy és Debrecen között továbbra sem áll meg.
Az új menetrendkönyv a MÁV-START honlapjáról tölthető le PDF formátumban.

Halász Péter

4 megjegyzés:

 1. De hogy a már totál kihalt Ferihegyen miért áll meg...? :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ferihegy nem kihalt úgy általában, még az 1-es terminál bezárása után is megvan a maga utazóközönsége, főleg elővárosi relációkban. Viszont a konkrét vonat tényleg totál feleslegesen áll meg. Hogy ez 'csak azért is' alapon történt, vagy valamilyen technológiai ok (pl. homogén menetvonalak, azaz azonos menetidők igénye) miatt, azt talán majd hamarosan megtudjuk...

   Törlés
 2. A Ferihegy kihaltságát csak az meri mondani, aki nem látja nap mint nap az ott le és felszálló tömegeket. Meg hát a Ferihegy megálló nem csak a Pestieknek van, hisz ha valaki Debrecenből jön, az miért mennyen be Kökire a 200E-hez, ha Ferihegyen is át tud szállni, és ezzel megspórolni 20 percet.

  VálaszTörlés
 3. Van Debrecenből óránként vonat Ferihegyre...a hétvégi, elsősorban diákoknak készült mentesítőnek ezen felül már nem biztos, hogy valóban szükséges ott megállnia...persze ha van ott kollégium, akkor lehet lesz leszálló róla..:)

  VálaszTörlés

Figyelem!

Oldalunkon általában előzetesen moderáljuk a hozzászólásokat vagy a hozzászólások lehetőségének időszakos vagy tartós felfüggesztését jogát fenntartjuk. Amennyiben erre nem kerül sor, úgy fenntartjuk az utólagos moderáció jogát. Moderációs alapelveinkről részletesebben az Impresszumban olvashatnak.