2014. 09. 23.

TerVez2 a TEMOFESZT-en

Ebben az évben október 10–12. között kerül megrendezésre a Nemzetközi Technikai Modellvasút Fesztivál (TEMOFESZT), melynek a Vasúttörténeti Park ad otthont. A rendezvényen természetesen képviselteti magát a TerVez2 csapata is.



A játszható asztalok közül várhatóan Monor, Bakonysárkány, Moha–Moha rakodó, Zichyújfalu–Börgönd, Dunakeszi, Biatorbágy, Kőbánya–Kispest, és talán Hegyeshalom várja majd az érdeklődőket, akiknek a két napos rendezvényen lehetőségük lesz élőben is megismerkedni a kiadás előtt álló szoftverrel, valamint annak készítőivel. A felsorolásból az is látszik, hogy a forgalomirányítás kedvelői széles választékból meríthetnek majd, mind a berendezések életkora, mind kezelésük nehézsége szempontjából. A fejlesztők elmondták azt is, hogy komoly újdonság nem várható, legalábbis ahhoz képest, amilyen stádiumban a program fejlesztése a tesztünk elkészítésének idejekor állt.

A pontos helyszínről, a programokról, és a belépőjegyekről a Vasúttörténeti Park saját weboldalán tájékozódhatnak az érdeklődők.

Kőbánya-Kispest állomás biztosítóbrendezése virtuálisan kipróbálható lesz majd a TEMOFESZT-en, a TerVez2 csapatának jóvoltából
(képernyőmentés: Nánási Zoltán)


Nánási Zoltán

Írásaink kommentálására a RegionalBahn Facebook-oldalán van lehetőség.