2015. 04. 13.

Nyit a TerVez-központ

Eddig is rendszeresen beszámoltunk a TerVez2 háza táján történtekről, s nincs ez másképpen most sem. Pár hete már hírt adtunk a készülő szimulátorközpontról, amely április közepén publikus tesztüzem keretében fogadja az érdeklődőket. A nyitással kapcsolatos hírlevelet a napokban küldte szét a fejlesztőcsapat.


2015. április 19-én ingyenes nyílt napot tartunk a Szimulátorközpontunkban, ahol előzetes jelentkezést követően lehetőség lesz a program kipróbálására. (...)
Ha meggyőztünk, ne habozz, olvasd el a Házirendünket, és foglalj időpontot! Sajnos csak korlátozott számban állnak rendelkezésre helyek, így siess! (Ha esetleg lemaradnál erről a lehetőségről, akkor se csüggedj, a nyílt nappal mintegy megnyitjuk a Szimulátorközpontunkat, értsd, szeretnénk rendszert csinálni a látogatásotokból! Ennek pontos részleteit később hozzuk nyilvánosságra, addig még akad egy kis papírmunka).
Természetesen a továbbiakban is érdemes lesz figyelemmel kísérni a projekt honlapját, mert a szimulátorközponttal, valamint magával a szoftverrel kapcsolatos friss hírek is itt jelennek majd meg, illetve az időpontfoglalásra is itt van lehetőség.

Nánási Zoltán

3 megjegyzés:

 1. Cikk -> előzmény -> tervez2 -> hírek -> szimulátorközpont -> időpontfoglalás... Megtelt a böngészőm nyitott oldalakkal, mindegyiket átnyálaztam, de címet nem találtam, csak annyit, hogy M3-mal könnyen megközelíthető irodaház. Én siklottam el a pontos cím felett :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Uff! Ha bejelentkeztél volna, akkor kaptál volna címet ;) A visszaigazoló ímélben minden ott van :)

   Törlés
 2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés

Figyelem!

Oldalunkon általában előzetesen moderáljuk a hozzászólásokat vagy a hozzászólások lehetőségének időszakos vagy tartós felfüggesztését jogát fenntartjuk. Amennyiben erre nem kerül sor, úgy fenntartjuk az utólagos moderáció jogát. Moderációs alapelveinkről részletesebben az Impresszumban olvashatnak.