2017. 05. 15.

Facebookra lép a MÁV-START

Hatalmas lépést tett előre az eddig nem éppen a konstruktivitásáról ismert MÁV-csoport: a MÁV-START elindította első, láthatóan kísérleti, tapogatózó, „brandépítő” Facebook-oldalát, közvetlen párbeszédet folytatva az utasokkal.


A MÁV-START-hoz köthető Facebook-oldal nyílt meg a felhasználók előtt írásunk megjelenése előtt nem sokkal. Az oldal elsősorban és egyelőre – vélhetően a kísérleti jelleg miatt is – elsősorban nem a túlságosan is szenzitív belföldi haváriakommunikákciót helyezi előtérbe, hanem a keresett nemzetközi szolgáltatásoknak igyekszik nagyobb teret adni. Erre persze szükség is van, hiszen az európai nemzetközi vonatok piacán a MÁV-START még mindig komoly szereplő és idehaza szinte megkerülhetetlen, hiszen rajtuk keresztül a legegyszerűbb a nemzetközi jegyvásárlás, ráadásul számos igen kedvező ajánlattal is várnak bennünket. Bízunk abban, hogy az oldal működése sikeres lesz és talán még a közösségi médiában elérhető kedvezményeket is kínálnak majd.
A MÁV-START nemzetközi utazásokkal foglalkozó Facebook-oldala a www.facebook.com/mavstart.nemzetkozi címen érhető el, mi magunk pedig őszintén reméljük, hogy sikeres lesz a vállalkozás a közösségi oldalak világában!

RegionalBahn információk

Írásaink kommentálására a RegionalBahn Facebook-oldalán van lehetőség.