2011. 11. 04.

Közlemény

A RegionalBahn.blogspot.com oldal készítői elhatárolódnak az Indóház Közlekedés Lap- és Könyvkiadó Betéti Társaság által kiadott valamennyi sajtóterméktől, legyen szó papír alapon vagy online módon megjelenő kiadványról, illetve azok felelős kiadójától, főszerkesztőjétől és felelős szerkesztőjétől.

Az Indóház Közlekedési Lap- és Könyvkiadó Betéti Társaság által működtetett IHO.hu portál több alkalommal a RegionalBahn.blogspot.com oldal szerzőinek tudta, beleegyezése nélkül, mi több, bizonyos esetekben kifejezett tiltása ellenére tett közzé a szerzők nevéhez köthető képi, grafikus, írásos vagy mozgóképes tartalmakat.
Az érintett szerzők az IHO.hu főszerkesztőjénél, a korábban a BKV, majd a Budapest Airport szóvivőjeként ismertté vált Szilágyi Károlynál írásban is tiltakoztak, egyben felajánlva a mindenki számára előnyös egyezség megkötésének lehetőségét. A főszerkesztő ezzel nem kívánt élni, viszont valótlan állításai szerint az Indóház Közlekedési Lap- és Könyvkiadó Betéti Társasággal szerződést kötöttek a szerzők, miszerint a képek jogosan közölhetők a cég által kiadott sajtótermékekben. A RegionalBahn.blogspot.com oldal szerzőinek kérését, miszerint mutassa be a szerzők által aláírt dokumentumot, Szilágyi Károly, mint a IHO.hu főszerkesztője ezt a kérést nem teljesítette. A kérést nem is teljesíthette, mivel ilyen dokumentum nem létezik.

Budapest, 2011. november 4.

Halász Péter
a RegionalBahn.blogspot.com koordináló szerkesztője

Írásaink kommentálására a RegionalBahn Facebook-oldalán van lehetőség.