2012. 06. 03.

Kész az első Class 56-os

Elkészült az első, a Floyd állagába kerülő Class 56-os. A mozdony a festés mellett immáron új pályaszámát is megkapta és önerőből is mozgott az angliai telephelyen. Kép a hajtás után.


Burton upon Trentnél, a Nemesis Rail telephelyen immáron önmagában is mozgott a Floyd első, használt angol dízelgépe, a Class 56-osok közül a 56101-es. Az új gép immáron viseli a magyar pályaszámát is: a feliratok szerint a 0659 001-5 számot kapja majd a gép. Teljes pályaszáma pedig 92 55 0 659 001-5 lesz majd.
John Whitehouse felvétele június 1-jén készült a telephelyen önerőből mozgó Class 56-osról
(forrás: Railway Herald)

Halász Péter

2 megjegyzés:

  1. Gyors információgyűjtés után gyors közzététel, az elemi információk teljes hiányában. A Yard nem a Nemesis Rail név része, hanem köznév (mint az eredetiben: http://railwayherald.com/uknews/first_class_56_in_floyd_livery). A Nemesis Rail (http://www.nemesisrail.com/) vágányhálózatáról van szó.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszi, alkalmasint javitjuk. (Mobilrol nem megbizhato a felulet.) Sajnos az angol vasutnal kozeleebb all hozzank a nemet. :-)

      Törlés

Figyelem!

Oldalunkon általában előzetesen moderáljuk a hozzászólásokat vagy a hozzászólások lehetőségének időszakos vagy tartós felfüggesztését jogát fenntartjuk. Amennyiben erre nem kerül sor, úgy fenntartjuk az utólagos moderáció jogát. Moderációs alapelveinkről részletesebben az Impresszumban olvashatnak.