2012. 12. 05.

Közel félszáz kocsi újulhat meg még idén

Az idén 40 darab, 40-50 éves személykocsit modernizál 220 millió forintból a MÁV-Start, a következő egy-két évben összesen 300 kocsi újul meg, amelyeket a Budapest környéki elővárosi forgalomban használnak majd – mondta Ungvári Csaba, a társaság vezérigazgatója szerdán sajtótájékoztatón Budapesten.

Jövő év első felében teljesül az utasok igénye: minden InterCity és elővárosi vonatban ingyen lehet internetezni – tette hozzá a vezérigazgató.

MTI

4 megjegyzés:

 1. És kezicsókolom! A távolsági forgalomban közlekedő A/B/AB/Ao/Bo kocsikkal mikor akarnak kezdeni bármit is?! Nézzünk már meg egy debreceni sebest vagy egy Szegedi "IC"-t! A kocsi vagy egyáltalán nem fűt vagy olyan erővel, hogy pólóban nem lehet megmaradni! Az Ao kocsik fülkeajtajaiból lassan az üveg kiesik, mert kirohadt belőle a gumi, az oldalsó ablak alatt meg olyan huzat van mint egy gyárkéményben!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezek kapcsán (szerintem) koncepció se nagyon van, ezek ötven év múlva maguktól esnek majd szét.

   Törlés
  2. Most miért kezdjenek? Még érnek egy kicsit, és lehet rá nosztalgiafelárat szedni! Nagyon rossz irányból közelíted meg a kérdést... :)

   Viccet félretéve: az IC presztízs, Bp. előváros kirakat, de a záhonyi személy...? A távolsági flottát tekintve koncepció még akár lehetne is, de mindig a lista végére kerül a dolog, amikor a szűk forrást kell elosztani. Amíg el nem porladnak a poznani heringesek, addig tologatják a témát.

   Törlés
 2. Aki Szlovákiában utazik, tudja: menetrend, közlekedésszervezés tekintetében nem, de járműfejlesztés tekintetében igenis jóval megelőztek. Mostanában nem is találkoztam nem korszerűsített motorvonatokkal...........
  Mobiltelefonos képsor: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.315184131919452.61627.207299762707890&type=3
  Minőség - mellékvonalakon is, gyorsvonatokban is! Nincs is miért IC-vel utaznom. Helyjegyre úgysem tartok igényt, annál inkább konnektorra, étkezökocsira!

  VálaszTörlés

Figyelem!

Oldalunkon általában előzetesen moderáljuk a hozzászólásokat vagy a hozzászólások lehetőségének időszakos vagy tartós felfüggesztését jogát fenntartjuk. Amennyiben erre nem kerül sor, úgy fenntartjuk az utólagos moderáció jogát. Moderációs alapelveinkről részletesebben az Impresszumban olvashatnak.