2013. 11. 03.

Kisiklott egy tehervonat Ausztriában

Kisiklott egy tehervonat Ausztriában, a Westbahnon. Salzburg tartományban akadozik a közlekedés, miután Schwarzach St. Veit és Lend között lezárták a vasúti pályát.

Az ÖBB tájékoztatása szerint a Schwarzach St. Veit és Lend közötti szakaszon történt baleset – egy tehervonat kisiklott – miatt a Westbahn itteni része legalább vasárnap délutánig zárva marad. Emiatt az EN 466/EN 467, EN 246/EN 247 és az EN 464/EN 465-ös számú vonatok Rosenheim felé kerülnek és mintegy három órás késéssel érik el célállomásukat. A regionális vonatok számára Schwarzach St. Veit és Taxenbach Rauris; a távolsági járatok számára Schwarzach St. Veit és Zell am See közé vonatpótló buszokat szervezett az ÖBB – közölte a vasúttársaság.
A balesetről egyelőre további részletek nem ismertek.

RegionalBahn információk

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Figyelem!

Oldalunkon általában előzetesen moderáljuk a hozzászólásokat vagy a hozzászólások lehetőségének időszakos vagy tartós felfüggesztését jogát fenntartjuk. Amennyiben erre nem kerül sor, úgy fenntartjuk az utólagos moderáció jogát. Moderációs alapelveinkről részletesebben az Impresszumban olvashatnak.