2013. 11. 13.

Izrael villamosít

Eltűnőben van a dízelparadicsom a Közel-Keleten? Az izraeli vasút 420 kilométernyi vasútvillamosítást, villamosmozodonyok és motorvonatok beszerzését tervezi.


A railcolor.net információi szerint az izraeli vasút (רכבת ישראל/Rakéwet Jisra'el) körülbelül nyolcvan villamosmozdony beszerzését tervezi. A villanygépeket a már megrendelt Siemens Viaggio és Bombardier Twindexx Vario szerelvények továbbításához használnák, ingavonati üzemben. Ráadásul viszonylag gyorsan szolgálatba állhatnak majd az új mozdonyok, ugyanis az IR inkább a bevált modelleket keresi, nem szeretne új modellekkel kísérletezni.
Mindezek mellett terítéken van tizenhat emeletes villamos motorvonat beszerzése is – tudósít a szakportál.

RegionalBahn információk

1 megjegyzés:

  1. Évek óta beszélnek erről. Kiváncsi vagyok mikor kezdik el a munkát, én eddig nem láttam nyomát, de lehet, hogy az általam nem látogatott vonalakon kezdték.

    VálaszTörlés

Figyelem!

Oldalunkon általában előzetesen moderáljuk a hozzászólásokat vagy a hozzászólások lehetőségének időszakos vagy tartós felfüggesztését jogát fenntartjuk. Amennyiben erre nem kerül sor, úgy fenntartjuk az utólagos moderáció jogát. Moderációs alapelveinkről részletesebben az Impresszumban olvashatnak.