2014. 03. 19.

FLIRT-bemutató Kápolnásnyéken

Viharos szélben várja az átadást a MÁV-START új motorvonata Kápolnásnyéken. Az új motorvonatot ünnepélyes keretek között a MÁV és az NFM vezetői mutatják be a sajtónak késő délelőtt, ám a szerelvény már reggel óta a fehérvári vonal állomásán pihent.


Olvasónk képeinek tanulsága szerint igazi „sátoros ünnep” várja a sajtó képviselőit és a meghívottakat Kápolnásnyéken, ahol hivatalosan is bemutatkozik a MÁV-START legújabb FLIRT-motorvonata. A kék-fehér szerelvények közül az első kettő február 27-én érkezett meg Budapestre, azóta néhány próbafutáson már túl is vannak a vonatok. A kápolnásnyéki bemutatón a 415 062-es képviseli az új szériát.

(fotók: Olvasónktól)

Az új járművek a MÁV-START jelenlegi tervei szerint a Budapest–Székesfehérvár, Budapest–Pusztaszabolcs, villamosítás után a Budapest–Esztergom, Budapest–Szob, Budapest–Veresegyház–Vác és Budapest–Cegléd–Szolnok vonalakon közlekednek majd.

RegionalBahn információk

1 megjegyzés:

  1. Tiszta szerencse, hogy a szélárnyékos oldalon van a peron. Meg a felvételi épület is szélárnyékot tart. Fel is ébredtem rögtön a reggeli kómából, mikor megláttam.

    VálaszTörlés

Figyelem!

Oldalunkon általában előzetesen moderáljuk a hozzászólásokat vagy a hozzászólások lehetőségének időszakos vagy tartós felfüggesztését jogát fenntartjuk. Amennyiben erre nem kerül sor, úgy fenntartjuk az utólagos moderáció jogát. Moderációs alapelveinkről részletesebben az Impresszumban olvashatnak.