2016. 06. 27.

Bajor bevándorló

Decemberben forgalomba kell állnia Bajorországban a Škoda emeletes ingavonatainak és a mozdonyoknak, amelyet még 2013-ban rendelt a DB Regio a cseh gyártól. Az emeletes kocsiknak ugyan még hírét sem hallottuk, de az első vörös villanygép már a velimi próbapályán rója köreit.


Hivatalosan is bemutata a Škoda a legújabb 109E típusú mozdonyát. A DB Regio számára épülő járműveknek elvileg idén decemberben csatasorba kell állniuk, bár egyelőre ez még kérdéses – az emeletes kocsiknak nyomát sem láttuk, hiába rendelkezik a Škoda gépe az EBA engedélyeivel is.


Tak dnes jsme jeli červenou loko řady 381 od Škody pro DB. Chystáme do příštího vydání #PozorVlak :-)
Posted by POZOR VLAK on Montag, 27. Juni 2016
A Pozor Vlak képgalériája a bemutatóról

Az elsőként elkészült német gépek hosszú ideig lefóliázott orral rótták a tesztköröket a csehországi Velím próbapályáján, ám a Škoda június 27-én megmutatta a megjelenésben túl sok meglepetést a fóliázás ellenére sem tartogató villanygépet.

NEJNOVĚJŠÍ LOKOMOTIVA PRO DB
ŠKODA TRANSPORTATION PŘEDSTAVILA NEJNOVĚJŠÍ LOKOMOTIVU PRO DEUTSCHE BAHN

Společnost Škoda Transportation dnes slavnostně představila nejmodernější lokomotivu Emil Zátopek, která je určená pro německého operátora Deutsche Bahn. První lokomotivy v současnosti absolvují sérii náročných testů na zkušebním okruhu ve Velimi.
Posted by Škoda Transportation on Montag, 27. Juni 2016

Halász Péter

Írásaink kommentálására a RegionalBahn Facebook-oldalán van lehetőség.