2012. 02. 07.

Az ellenség keze...

...betette a lábát a MÁV-START szervertermébe. Február 7-én 16:50-kor ugyanis az alábbi látvány fogadta szerkesztőségünket az ELVIRA térképes keresője helyett.
Csak reméljük, hogy „a szőke nő” hamarosan meggyógyul és semmiféle összeesküvésnek nem válik áldozatává.
Friss hír: az oldal 16:58-től ismét elérhető. Vajon megint összedőlt a MÁV-START internetes oldala a mai késések nyomán megnövekedett terhelés alatt? Mindenesetre elgondolkodtató, hogy a negyedik napja folyamatosan akadozva, lassan érhető el a MÁV-START honlapja, holott maga vasút is ide irányítja az információéhes utasokat. Talán nem véletlen, hogy a MÁV kommunikációja is e-mailban küldözgeti újabban ismét a szerkesztőségeknek a közlekedési helyzetet ismertető közleményeit...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Figyelem!

Oldalunkon bizonyos esetben, elsősorban régebbi írások esetén vagy időszakosan valamennyi írás esetén előzetesen moderáljuk a hozzászólásokat vagy a hozzászólások lehetőségének időszakos vagy tartós felfüggesztését. Amennyiben erre nem kerül sor, úgy fenntartjuk az utólagos moderáció jogát. Moderációs alapelveinkről részletesebben az Impresszumban olvashatnak.