2021. 04. 04.

Tíz éves a RegionalBahn: élő online kvízjáték

Tíz évvel ezelőtt, 2011. április elsején jelent meg az első cikk a RegionalBahnon. Azóta sok idő eltelt, bővült a szerkesztőség és rengeteg témát dolgoztunk fel, sok országban jártunk. Ennek örömére egy új formátumban, a YouTube-on egy élő kvízzel jelentkeztünk amely keretei között elevenítettük fel az elmúlt tíz évet.



A kerek jubileum megünneplésére összeültünk a szerkesztőség tagjaival, mindenki a saját képernyője előtt és felelevenítettünk néhány emlékezetesebb eseményt a RegionalBahn elmúlt tíz évéből. Az olvasók, hallgatók és nézők bevonására pedig egy interaktív kvízjátékkal készültünk, amelyben kifejezetten a RegionalBahn és az itt feldolgozott témák voltak a kérdések. A kérdések előtt, közben és után pedig könnyed sztorizgatás is volt illetve a nézők kérdéseire is válaszoltunk. A kvízt videós formában a nemrég indult YouTube csatornánkon lehet visszanézni.


Érdemes feliratkozni a YouTube csatornánkra, ahol hamarosan további képi- és hanganyagokkal jelenkezünk majd. A szerkesztőség nevében minden kedves olvasónknak kellemes húsvétot kívánunk!

RegionalBahn szerkesztőség

Írásaink kommentálására a RegionalBahn Facebook-oldalán van lehetőség.