2012. 04. 24.

Meglépett a villamos

Kilométereken át vezető nélkül száguldott egy villamosvasúti kocsi Oroszországban. A novoszibirszki villamos elszabadult járművét végül sikerült megállítani, de hogy miképpen szökött meg a villamos, azt egyelőre nem tudni.
Aligha lehetett technikai hiba a villamos önállósodásának oka – tudatta a Gorelektrotransport, a városi villamosvasút üzemeltetője. A hírek szerint a villamoskocsi az elmúlt pénteken önállósította magát. A járművön tartózkodók – néhány utas és a kalauz – azt vették észre, hogy a kocsi egyszercsak elkezd gyorsulni. A jármű több megállón keresztül haladt önállóan, több autóval is összeütközött, összese hat autót rongált meg az elszabadult villamos.
A hírek szerint mindössze egy sérült van, az egyik autóban ülő utas szenvedett könnyebb sérüléseket.
Arról, hogy a kocsit miként sikerült megállítani végül, nem szólnak a hírek.

Halász Péter

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Figyelem!

Oldalunkon bizonyos esetben, elsősorban régebbi írások esetén vagy időszakosan valamennyi írás esetén előzetesen moderáljuk a hozzászólásokat vagy a hozzászólások lehetőségének időszakos vagy tartós felfüggesztését. Amennyiben erre nem kerül sor, úgy fenntartjuk az utólagos moderáció jogát. Moderációs alapelveinkről részletesebben az Impresszumban olvashatnak.