2013. 01. 24.

Késések Dél-Budán

A pusztaszabolcsi és a székesfehérvári vonalakon közlekedő vonatok jelentős késéssel közlekednek egy biztosítóberendezési hiba miatt – közölte a MÁVINFORM. A vonatok átlagosan 20-25 percet késnek.


A MÁVINFORM közlése szerint Háros és Kelenföld állomások között elromlott a biztosítóberendezés. Emiatt az érintett szakaszon csak fokozott biztonsági intézkedések mellett közlekedhetnek a vonatok, azaz a kétvágányú pályán állomástávolságú közlekedést kellett felvenni a tapasztalatok szerint. A vonatok a MÁVINFORM közlése és az ELVIRA adatai szerint átlagosan 20-25 percet késnek az érintett vonalakon. A vasúttársaság szakemberei megkezdték a hiba elhárítását, a forgalom várhatóan délelőttre állhat helyre – közölte az ügyeletes.

RegionalBahn információk

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Figyelem!

Oldalunkon általában előzetesen moderáljuk a hozzászólásokat vagy a hozzászólások lehetőségének időszakos vagy tartós felfüggesztését jogát fenntartjuk. Amennyiben erre nem kerül sor, úgy fenntartjuk az utólagos moderáció jogát. Moderációs alapelveinkről részletesebben az Impresszumban olvashatnak.