2014. 08. 18.

Furcsa akadály

Meglehetősen furcsa akadály miatt állt meg a múlt héten a berlini S-Bahn egyik fontos szakaszán, a Sonnenalle és Neukölln között a forgalom: szerelemesek miatt nem jártak a vonatok.


A szövetségi rendőrség közlése szerint az elmúlt hét egyik reggelén a Ringbahnon volt némi fennakadás a Sonnenalle és Neukölln állomások között. A rendőrségi információ szerint egy szerelmespár akadályozta a vonatforgalmat azzal, hogy a napfelkeltét szerették volna megnézni. De hogy ez miben zavarta a vonatokat?
Az egyik szerelvény vezetője arra lett figyelmes, hogy két ember mászik fel az egyik jelzőhídra. A járművezető értesítette a hatóságokat, akik a vasútüzem megzavarásáért előállították a fiatalokat. A rendőrség hozzátette: a fiatalok nem álltak tudatmódosító szerek hatása alatt, mindössze csak szerették volna megnézni egy különleges helyről a napfelkeltét.

Halász Péter

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Figyelem!

Oldalunkon általában előzetesen moderáljuk a hozzászólásokat vagy a hozzászólások lehetőségének időszakos vagy tartós felfüggesztését jogát fenntartjuk. Amennyiben erre nem kerül sor, úgy fenntartjuk az utólagos moderáció jogát. Moderációs alapelveinkről részletesebben az Impresszumban olvashatnak.