2012. 09. 17.

InnoTrans 2012 – Előhang

Hamarosan kezdődik a vaskerekes szakma legfontosabb kiállítása, az InnoTrans. A 2012-as szakmai mustra számos újdonsággal kecsegtet. Ám egy nappal a kezdés előtt még csendes volt a berlini Messegelände környéke.

Számos újdonság várja majd a szakma képviselőit a 2012-es InnoTranson. Nem is mennénk bel a felsorolásba, legyen meglepetés a bemutatásra váró járművek sora. Az azonban bizonyos, hogy az igazi újdonságok talán kisebb számban lesznek, mint korábban, de számos, már ismert megoldást láthatunk vagy éppen ezek tökéletesített változatával találkozhatunk.
A RegionalBahn is jelen lesz, igyekszünk mielőbb tudósítani olvasóinkat a szakkiállítás újdonságairól. Ebben az időben oldalunk nem a megszokott ütemben és időpontokban frissül, de a frissítésekről természetesen facebook-oldalunkon vagy éppen az RSS-feedünkben mindig tájékozódhatnak olvasóink.
Csendes a Messe Süd/Eichkamp gyorsvasúti megálló peronja. A kép készítése után alig 24 órával ez már nem mondható el, ugyanis ez a megálló a kiállítási terület, a Messegelände egyik közösségi közlekedési kapcsolata

Aligha lesz kedden olyan S-Bahn-szerelvény, amelyiknek ne nyitná ki senki sem az ajtaját...

Kedden már jóval többen lesznek a leszállók, mint „békeidőben”

A reggeli csúcs idején aligha látszanak majd ki a lépcsőfokok az öltönyös-kiskosztümös „business(wo)men”-ek alól...
(fotók: Halász Péter)

Halász Péter

Írásaink kommentálására a RegionalBahn Facebook-oldalán van lehetőség.