2022. 06. 25.

Közvetlen Kocsi – Vakációbérlet extrákkal

Talált tárgyak kiállítva, IC+ és 1+ tesztelés közben, szuperbérlet, déli parti nyári menetrend került a Közvetlen Kocsi nyári vegyes adásába.



Néhány megjegyzés az adáshoz:
02:30 — A BKV 11 év után ismét megszervezte a talált tárgyak kiállítását, amit a Múzeumok Éjszakáján is lehet látogatni. Kuriózumokat a tárlaton; információkat pedig a kiállítás megnyitójáról szóló tudósításunkban találhatnak.

06:55 — Így néz ki az igényesen felcsaavarozott bármi, hasonlóan színvonalas a popszegecs a szellőző furat mellett. A képen az egyik kijelző kerete és a tükör szélének illeztése.
A két ülés közötti könyöklőn van a világítás és a klíma vezérlője is, minden székhez külön-külön, de a kocsivégi fülkében nem négy, csak három ilyen van...

17:20 — A kinyitott lábtartóval már szorosan vagyunk.

20:40 — A 9 eurós bérlet bevezetéséről már korábban írtunk magunk is, érdemes visszaolvasni írásunkat és annak előzményét is.

30:20 — A 142blog oldalán megjelent poszt szerint nem fértek fel az utasok a szóló Usgyira Zuglóban néhány napja.

1:00:40 — A magyar nyelvű vágányzári tájékoztatóban van ugyan angol nyelvű infografika, de mi derül ki a 70-es vonal menetrendjéből, már a vágányzáriból? És vajon hol találjuk azoknak a vonatoknak a menetrendjét, amik a Keletiből mennek? Hát itt!

1:02:00 — A blokkot a Vitorlás expressz Rákos állomáson hallható élőszavas bemondásával nyitjuk meg. A nyári, déli parti menetrendről szóló írásunk pedig itt olvasható, aminek kapcsán beszélgettünk.

Közreműködők: Adorján Péter, Berky Dénes, Halász Péter, Magyarics Zoltán, Mellár Marcell.

Station Voice: Pongrácz Dániel.

Főcímzene: Silent Partner - Winter Embrace.
Zene: Emerson, Lake and Palmers: The Barbarian; September - Florida

RegionalBahn szerkesztőség

Írásaink kommentálására a RegionalBahn Facebook-oldalán van lehetőség.