2013. 05. 29.

Imázsvideó Bécsből

A nyugat-európai közlekedési cégektől már megszokhattuk, hogy igen aktívak a különféle kommunikáció csatornákon. Ezúttal a Wiener Linien YouTube-csatornájáról mutatunk egy érdekes, látványos videót.Az „időgyorsított” videók mostanában komoly népszerűségnek örvendenek. Megannyi amatőr vagy éppen profi készít ilyen felvételeket. Ezúttal egy „profi” alkotást mutatunk be. Ennek apropója pedig az, hogy más (főleg hazai) cégekkel ellentétben a Wiener Linien képes használni, mi több, jól használni a közösségi portálok, videómegosztók adta lehetőségeket.
A látványos alkotás bepillantást nyújt a bécsi tömegközlekedési cég mindennapjaiba, az éppen zajló fejlesztéseket is megmutatja. Az alig másfél perces film jól adja vissza a cég jelmondatának üzenetét is, hiszen valóban, a város egy kicsit a miénk is.

Halász Péter

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Figyelem!

Oldalunkon általában előzetesen moderáljuk a hozzászólásokat vagy a hozzászólások lehetőségének időszakos vagy tartós felfüggesztését jogát fenntartjuk. Amennyiben erre nem kerül sor, úgy fenntartjuk az utólagos moderáció jogát. Moderációs alapelveinkről részletesebben az Impresszumban olvashatnak.